Kokkepils
Feb
18
6:00 PM18:00

Kokkepils

Kokkepils på Hvaskjer!

Snart smeller julebordsesongen inn i de ganske kjøkken, men før kaoset inntreffer helt sees vi på kokkepils kl 18.00 søndag 18. februar! :)

Hvaskjer inviterer til "Kokkepils" som et månedlig bransjetreff for kokker og alle gode matvenner en søndag i måneden.  

Mattias og Omar smekrer sammen noen gratis godbiter fra kjøkkenbenken og Hvaskjer står for bransjepriser i baren. 

Vi sees! :)

Kokkepils 18. februar
Dørene åpner: 18.00
CC: Gratis
1. etg. - på kjøkkenet på Hvaskjer

View Event →
The Wild Days // The Basement Shake // Thisplace
Feb
23
8:00 PM20:00

The Wild Days // The Basement Shake // Thisplace

Er du fysen på å være blant folka som ser det aller feteste aller først? Nå har du sjansen – og det ganger tre! Denne fredagskvelden får du servert intet mindre enn tre knallkonserter på Hvaskjer: 

// The Wild Days // 
Etter den sagnomsuste debutkonserten på Hamar i april 2017, er The Wild Days endelig klare til å innta hovedstaden. Det alternative soundet til bandet er særlig inspirert av punk og 90-tallsrock, og er ikke overraskende preget av mye gitar (type Kim Thayil og Joey Santiago). Samtidig er de ikke redde for mer svevende partier. Drar man på konsert med The Wild Days kan et sett uten ballader garanteres. Det høye gjennomsnittet på to barn per medlem, gjør bandet til en naturlig del av papacore-sjangeren. Bandet har så langt ikke utgitt et sekund med offisiell musikk, men det kan ventes en utgivelse i løpet av februar av 2018. The Wild Days består av Jørgen Abrahamsen (vokal/gitar), Lars-Ivar Hoelstad (gitar/vokal), Jonas Sollien (bass), Ola Helland-Pedersen (trommer). 
************

// The Basement Shake // 
har pågått i all stillhet et par år nå, hvor Lars Wiik, opprinnelig fra Hamar, har skrevet en bunke låter og endelig sluppet monsteret løs. Stilmessig er det støyete og skitten rock, med enkle og konsise låter. I mai 2017 ble det innspit fire låter i Malabar studio med Emil Nikolaisen som produsent. Første singel «Anybody else would have left» ble i september sluppet av plateselskapet Brilliance, som fra før har band som Bloody Beach, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Strange Hellos og KAKKMADDAFAKKA i stallen. Live består The Basement Shake av folk med lang fartstid fra den norske musikkscenen, som Anders Magnor Killerud (Ludvig Moon og Team Me), Marius Drogås Hagen (Team Me, Imitating Airplanes, Jaqueline), Kristofer Staxrud (Ludvig Moon), Andreas Engeseth (Shevils, KitFai) og Bjarne Alexander Ryen Berg (Jaqueline, Team Me)
************

// THISPLACE // 
Etter en to år lang musikalsk reise kommer endelig første plata til THISPLACE – i mars 2018. Ryktene svirrer om et energisk album som er knyttet sammen som en delikat historie. Tekstene er skrevet i sene nattetimer og beskriver en stemning eller situasjon, farget av melankolske og nostalgiske tanker. Den musikalske identiteten spenner seg fra store trommer og lekne basslinjer pakket inn i et sonisk gitarlandskap med et dryss av 80- og 90-talls synth. Og i front - en drømmende og krystallklar vokal. Bandet består av gitarist Magnus Dahle Larssen og trommeslager Wiggo P. Evensen (All the Islands). Etter at bassist Nicklas Stenmann (med fortid fra Mirramaze og Viggos Venner) og vokalist Ida S. Hågensen (Alongside Sam og 5455) ble tatt inn i varmen, har kvartetten jobbet sammen de siste årene for å finne sin særegne sound. Våren 2017 ble låtskissene tatt med til Amper Tone Studio, og produsent Bård Ingebrigtsen – herlighetene ble spilt inn live og intensivt - resultatet er nå materialisert i form av ni låter som slippes på vinyl 23. Mars 2018

View Event →
Malene Markussen + Her Majesty
Feb
23
9:00 PM21:00

Malene Markussen + Her Majesty

Malene Markussen
9. feburar slipper Malene sin neste singel " Slipp meg inn". I den forbindelse drar hun ut på en liten turne på sør, øst og vestlandet.
Malene er kjent for sine intime og stemningsfulle livekonserter, hennes sterke og personlige tekster og melankolske toner.

Her Majesty.
Oslobandet Her Majesty har en hårete ambisjon om å spille i alle landets fylker i 2018, 23. februar står Oslo på lista og de gleder seg stort til å spille for dere!
De siste 4-5 låtene de har sluppet har alle blitt spilt på P3, P13, P1, P2, kritikerrost hos franske musikkbloggere, listet hos Ordentligradio.no og de har en plan om at 2018 blir året der hele Norge får oppleve en ny generasjon rock.

CC: 150 kr.
ID: 20 år

View Event →
Barnekonsert: Superpappa
Feb
24
12:00 PM12:00

Barnekonsert: Superpappa

Superpappa er en duo bestående av to supre pappaer, Trond Helge Baardsen og Henning Brøvig Hanssen. De spiller både kjente sanger og noen som kanskje ikke alle har hørt før. I bagasjen har de med seg morsomme instrumenter, rare lyder og godt humør! 

Hvaskjer byr på gratis smakebiter fra menyen til voksne og gratis pølser, popcorn og ballonger til de minste. Gratis shuffleboard og ansiktsmaler Miss Miracle tegner morsomme figurer!

Dørene åpner: 12.00
Konsertstart: 13.00
Inngang:
Voksen: 100kr
Barn: 80kr
Student: 80kr
Barn av student: 60kr

Barn under 2 år kommer gratis inn.

Billetter selges i døra og hos Ticketmaster Norge!

Denne dagen er det nemlig fest på hele Soria Moria, så sjekk ut dagens programmer hos Torshovteatret og Cosmopolite Scene også!

View Event →
Tabukveld Men Sofie Frøysaa
Feb
28
7:00 PM19:00

Tabukveld Men Sofie Frøysaa

Tabukveld med Sofie Frøysaa er et nytt og spennende månedlig konsept på Hvaskjer, der komiker Sofie Frøysaa inviterer fine folk til å prate om temaer som er vanskelige, tabubelagte og som vi opplever at mediene og samfunnet fortsatt trår veldig varsomt rundt, eller fortsatt tier om.

Dørene åpner: 19.00
Arrangementsstart: 20.00
CC: Gratis
ID: 20

Kveldens host Sofie Frøysaa:
Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet norsk- og samfunnsfaglærer, men jobber nå fulltid som komiker og foredragsholder. Hun har blant annet turnert med soloshowet "Ambisiøs og deprimert" som handler om å vokse opp med to mødre i Bibelbeltet når man har Tourettes syndrom.

View Event →
Kjøkkenfest
Mar
1
8:00 PM20:00

Kjøkkenfest

Som du veit så er den beste festen alltid på kjøkkenet! Det blir gratis konserter, billig burger og øl rett fra kjøkkenbenken. 

Vi starter festen og åpner dørene til konsertlokalet kl.20:00. Dermed kan du komme rett fra jobb og få en saftig burger rett i hånda, for bare en hundrings! 

Ta med deg en venn eller to, kolleger, roomien eller daten, og nyt en innholdsrik ettermiddag med burger i hånda!

Gratis inngang :-)
Konsertstart 21:00.

View Event →
TOLD
Mar
2
8:00 PM20:00

TOLD

TOLD leverer Rock n' Roll så det holder. De entrer scenen for første gang 2. mars 2018 på Hvaskjer på Torshov. Se frem til en kveld spekket med kjente og mindre kjente rockelåter fra band som DumDum Boys, Jokke, Stones, Hendrix og mange fler.

TOLD består av Kristian Bjerke-Gulstuen på trommer, Jan Petter Nilsen på bass, Dimitri Halseide og Oskar Stenström på gitar og Lars Mortvedt på vokal.

Well, now you're TOLD!

Dørene åpner: 20.00
Konsertstart: 21.00
CC: 100kr
ID: 20 år

View Event →
Tørnquiz
Mar
5
5:00 PM17:00

Tørnquiz

Tørnquiz (allmenn/pop) er en quiz for deg som veit absolutt alt, for deg som veit en del, og for deg som veit bittelitt om populærmusikk fra 60-tallet og frem til nå. Bordene bookes raskt så vær tidlig ute med å reservere!

Til deg som ikke veit noen ting, så er det alltids skjenk i baren!

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall. Har dere reservert bord må dere være der innen kl. 18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl. 19:00 og varer til ca. kl. 22:00.

View Event →
Live podcast: Institusjonen
Mar
7
6:00 PM18:00

Live podcast: Institusjonen

Institusjonen er en enkel podcast hvor Mathea, Camilla og Martine åpner slusene inn til sine liv som lesbiske kvinner og medmennesker. Det innebærer blant annet en rosebukett av psykiske lidelser og alt annet enn lyse framtidsutsikter.

Dørene åpner: 18.00
Podcaststart: 19.00
ID: 20 år
CC: 120kr

View Event →
QUIZ: Peter spiser fisk
Mar
12
5:00 PM17:00

QUIZ: Peter spiser fisk

Peter Spiser Fisk: En quiz med utspring i et gutterom i Hegermanns gate 13c!

Verten for HVASKJER sin nyeste quiz er Peter Vollset. Peter har igjennom mange år opparbeidet seg et (ifølge ham selv litt ufortjent) rykte som en "quizmaster for folk som hater quiz", med ekstremt spissformulerte spørsmål om temaer ingen kan noe om. Med mindre man tenker seg litt om, selvfølgelig.

I "PSF", som han lover dyrt og hellig er hans mest utadvendte og folkelige quiz noensinne, ser han til sin egen oppvekst på Torshov og kommer frem til at absolutt alt mellom himmel og jord på en eller annen måte kan spores tilbake til en barndom stort sett tilbragt innendørs.

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall.

Har dere reservert bord må dere være der innen kl.18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl.19:00 og varer til ca. kl.22:00.

View Event →
Christine Balk + supp: Heidi Kaspara
Mar
14
8:00 PM20:00

Christine Balk + supp: Heidi Kaspara

Christine Balk er en 25 år gammel rykende fersk artist som slapp sin debutsingel "Still Hold On" sommeren 2017, en låt som gikk rett inn på Spotify's spilleliste "New Music Friday Norway". 23. Februar slipper hun sin nye singel, og i den anledning feirer hun med debut/releasekonsert på Hvaskjer på Torshov onsdag 14. Mars! 

Sammen med bandet sitt leverer hun energisk og sprudlende pop med en touch av RnB, deilige beats, frekke synther og girl-power! En følsom og intens vokal utført av en særegen stemme og personlighet.

Dører åpner 20:00
Konsertstart 21:00
CC: 150kr
ID: 20

Billetter i salg hos Ticketmaster Norge snart!

Bandet:
Daniel Gundersen - trommer
Markus Gundersen - bass
Marcus Nilsen - keys
Oda Lilleøkdal - kor

Support: Heidi Kaspara
Heidi Kaspara er en artist som befinner seg i et elektronisk-pop landskap. Musikken har en melankolsk nerve pakket inn i fengende rytmikk, fin energi og med spennende musikalske arrangement.

View Event →
EgoAlter
Mar
15
9:00 PM21:00

EgoAlter

EgoAlter er et band med røtter fra både nord og sør. Musikken deres er en god sammenslåing av pop og rock, med mål om å favne bredt. En konsert med EgoAlter byr på varm stemning og melodiøs musikk. Sjarmkvota er stor, noe som bandet gladelig utnytter i jakten på å gi publikum en minneverdig opplevelse. Sees på Torshov 15. mars!

EgoAlter i 1. etasje på Hvaskjer Torshov 15. mars
Dørene åpner 21.00. Konserstart 21.30
Aldersgrense: 20 år
Inngangspenger: 100 kr

View Event →
Kokkepils
Mar
18
6:00 PM18:00

Kokkepils

Kokkepils på Hvaskjer!

Snart smeller julebordsesongen inn i de ganske kjøkken, men før kaoset inntreffer helt sees vi på kokkepils kl 18.00 søndag 18. mars!:)

Hvaskjer inviterer til "Kokkepils" som et månedlig bransjetreff for kokker og alle gode matvenner en søndag i måneden.  

Mattias og Omar smekrer sammen noen gratis godbiter fra kjøkkenbenken og Hvaskjer står for bransjepriser i baren. 

Vi sees! :)

Kokkepils 18. mars
Dørene åpner: 18.00
CC: Gratis
1. etg. - på kjøkkenet på Hvaskjer

View Event →
Tørnquiz
Mar
26
5:00 PM17:00

Tørnquiz

Tørnquiz (allmenn/pop) er en quiz for deg som veit absolutt alt, for deg som veit en del, og for deg som veit bittelitt om populærmusikk fra 60-tallet og frem til nå. Bordene bookes raskt så vær tidlig ute med å reservere!

Til deg som ikke veit noen ting, så er det alltids skjenk i baren!

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall. Har dere reservert bord må dere være der innen kl. 18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl. 19:00 og varer til ca. kl. 22:00.

View Event →
Tabukveld med Sofie Frøysaa
Mar
28
7:00 PM19:00

Tabukveld med Sofie Frøysaa

Tabukveld med Sofie Frøysaa er et nytt og spennende månedlig konsept på Hvaskjer, der komiker Sofie Frøysaa inviterer fine folk til å prate om temaer som er vanskelige, tabubelagte og som vi opplever at mediene og samfunnet fortsatt trår veldig varsomt rundt, eller fortsatt tier om.

Dørene åpner: 19.00
Arrangementsstart: 20.00
CC: Gratis
ID: 20

Kveldens host Sofie Frøysaa:
Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet norsk- og samfunnsfaglærer, men jobber nå fulltid som komiker og foredragsholder. Hun har blant annet turnert med soloshowet "Ambisiøs og deprimert" som handler om å vokse opp med to mødre i Bibelbeltet når man har Tourettes syndrom.

View Event →
Magnus Bechmann
Apr
3
8:00 PM20:00

Magnus Bechmann

I januar 2017 ga 22 år gamle Magnus Bechmann ut sin debut-EP "Loners Get Lonely Too". EP'en ga terningen 5 i VG og Aftenposten, i tillegg til at britiske The Guardian utnevnte ham som "New Band of the Week" i sammenheng med utgivelsen.

Etter utgivelsen fulgte en miniturné, blant annet som supporting act for Sondre Lerche på flere av konsertene på hans Norgesturné. Om sommeren spilte han også en rekke festivaler.

I siste halvdel av 2017 ga Bechmann ut singelen "Bruises", som ble hans tredje singel spillelistet på NRK P3, og ble trukket fram av britiske the NME som "en av årets mest catchy gitar-hooks".

I 2018 er Magnus Bechmann klar med nye utgivelser, så her er det bare å rydde plass på smart-telefoner og iTunes-biblioteker.

Dørene åpner: 20.00
CC: 120kr
ID: 20 år

View Event →
Kjøkkenfest
Apr
5
8:00 PM20:00

Kjøkkenfest

Som du veit så er den beste festen alltid på kjøkkenet! Det blir gratis konserter, billig burger og øl rett fra kjøkkenbenken. 

Vi starter festen og åpner dørene til konsertlokalet kl.20:00. Dermed kan du komme rett fra jobb og få en saftig burger rett i hånda, for bare en hundrings! 

Ta med deg en venn eller to, kolleger, roomien eller daten, og nyt en innholdsrik ettermiddag med burger i hånda!

Gratis inngang :-)
Konsertstart 21:00.

View Event →
QUIZ: Peter spiser fisk
Apr
9
5:00 PM17:00

QUIZ: Peter spiser fisk

Peter Spiser Fisk: En quiz med utspring i et gutterom i Hegermanns gate 13c!

Verten for HVASKJER sin nyeste quiz er Peter Vollset. Peter har igjennom mange år opparbeidet seg et (ifølge ham selv litt ufortjent) rykte som en "quizmaster for folk som hater quiz", med ekstremt spissformulerte spørsmål om temaer ingen kan noe om. Med mindre man tenker seg litt om, selvfølgelig.

I "PSF", som han lover dyrt og hellig er hans mest utadvendte og folkelige quiz noensinne, ser han til sin egen oppvekst på Torshov og kommer frem til at absolutt alt mellom himmel og jord på en eller annen måte kan spores tilbake til en barndom stort sett tilbragt innendørs.

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall.

Har dere reservert bord må dere være der innen kl.18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl.19:00 og varer til ca. kl.22:00.

View Event →
welhaven, welhaven
Apr
19
8:00 PM20:00

welhaven, welhaven

6. April slippes debutalbumet til welhaven, welhaven, og det feires med slippkonsert på Hvaskjer torsdag 19. April!

welhaven, welhaven er en artist og låtskriver fra Oslo. Han lager musikk med et organisk lydbilde, og veksler mellom det sarte, lavmælte og kraftfulle. Februar 2017 tilbrakte han i studio med produsent Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl, Kaja Gunnufsen), og noen få utvalgte musikere. Sammen har de spilt inn et organisk og intimt album, med innslag av stryk, blås og analog synth.

Tidligere har han gått under navnet Stian Føyen og har opptrådt på scener og festivaler som OverOslo, Parkteatret og Mono for å nevne noen.

Første single fra albumet kommer fredag 23. Februar.

Dørene åpner: 20.00
ID: 20 år
CC: 150,- (inkl. avgift)

View Event →
Kokkepils
Apr
22
6:00 PM18:00

Kokkepils

Kokkepils på Hvaskjer!

Snart smeller julebordsesongen inn i de ganske kjøkken, men før kaoset inntreffer helt sees vi på kokkepils kl 18.00 søndag 22. april!:)

Hvaskjer inviterer til "Kokkepils" som et månedlig bransjetreff for kokker og alle gode matvenner en søndag i måneden.  

Mattias og Omar smekrer sammen noen gratis godbiter fra kjøkkenbenken og Hvaskjer står for bransjepriser i baren. 

Vi sees! :)

Kokkepils 22. april
Dørene åpner: 18.00
CC: Gratis
1. etg. - på kjøkkenet på Hvaskjer

View Event →
Tørnquiz
Apr
23
5:00 PM17:00

Tørnquiz

Tørnquiz (allmenn/pop) er en quiz for deg som veit absolutt alt, for deg som veit en del, og for deg som veit bittelitt om populærmusikk fra 60-tallet og frem til nå. Bordene bookes raskt så vær tidlig ute med å reservere!

Til deg som ikke veit noen ting, så er det alltids skjenk i baren!

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall. Har dere reservert bord må dere være der innen kl. 18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl. 19:00 og varer til ca. kl. 22:00.

View Event →
Tabukveld med Sofie Frøysaa
Apr
25
7:00 PM19:00

Tabukveld med Sofie Frøysaa

Tabukveld med Sofie Frøysaa er et nytt og spennende månedlig konsept på Hvaskjer, der komiker Sofie Frøysaa inviterer fine folk til å prate om temaer som er vanskelige, tabubelagte og som vi opplever at mediene og samfunnet fortsatt trår veldig varsomt rundt, eller fortsatt tier om.

Dørene åpner: 19.00
Arrangementsstart: 20.00
CC: Gratis
ID: 20

Kveldens host Sofie Frøysaa:
Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet norsk- og samfunnsfaglærer, men jobber nå fulltid som komiker og foredragsholder. Hun har blant annet turnert med soloshowet "Ambisiøs og deprimert" som handler om å vokse opp med to mødre i Bibelbeltet når man har Tourettes syndrom.

View Event →
Susie & the Spuds
Apr
27
8:00 PM20:00

Susie & the Spuds

Susie & the Spuds tar turen rundt i landet for å markere utgivelsen av sitt andre album, Sing Me Home, som lanseres 5. januar. 

En meget spillesugen gjeng med nye låter, ny bandbil og nystemte banjoer ruller igang sin releaseturne i Lillesand den 6. januar og farter land og strand rundt utover vinteren og våren.

Spudsa gleder seg til å treffe nye og gamle fans!

View Event →
Kjøkkenfest
May
3
8:00 PM20:00

Kjøkkenfest

Som du veit så er den beste festen alltid på kjøkkenet! Det blir gratis konserter, billig burger og øl rett fra kjøkkenbenken. 

Vi starter festen og åpner dørene til konsertlokalet kl.20:00. Dermed kan du komme rett fra jobb og få en saftig burger rett i hånda, for bare en hundrings! 

Ta med deg en venn eller to, kolleger, roomien eller daten, og nyt en innholdsrik ettermiddag med burger i hånda!

Gratis inngang :-)
Konsertstart 21:00.

View Event →
QUIZ: Peter spiser fisk
May
14
5:00 PM17:00

QUIZ: Peter spiser fisk

Peter Spiser Fisk: En quiz med utspring i et gutterom i Hegermanns gate 13c!

Verten for HVASKJER sin nyeste quiz er Peter Vollset. Peter har igjennom mange år opparbeidet seg et (ifølge ham selv litt ufortjent) rykte som en "quizmaster for folk som hater quiz", med ekstremt spissformulerte spørsmål om temaer ingen kan noe om. Med mindre man tenker seg litt om, selvfølgelig.

I "PSF", som han lover dyrt og hellig er hans mest utadvendte og folkelige quiz noensinne, ser han til sin egen oppvekst på Torshov og kommer frem til at absolutt alt mellom himmel og jord på en eller annen måte kan spores tilbake til en barndom stort sett tilbragt innendørs.

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall.

Har dere reservert bord må dere være der innen kl.18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl.19:00 og varer til ca. kl.22:00.

View Event →
Kokkepils
May
20
6:00 PM18:00

Kokkepils

Kokkepils på Hvaskjer!

Snart smeller julebordsesongen inn i de ganske kjøkken, men før kaoset inntreffer helt sees vi på kokkepils kl 18.00 søndag 20. mai!:)

Hvaskjer inviterer til "Kokkepils" som et månedlig bransjetreff for kokker og alle gode matvenner en søndag i måneden.  

Mattias og Omar smekrer sammen noen gratis godbiter fra kjøkkenbenken og Hvaskjer står for bransjepriser i baren. 

Vi sees! :)

Kokkepils 20. mai
Dørene åpner: 18.00
CC: Gratis
1. etg. - på kjøkkenet på Hvaskjer

View Event →
Tabukveld med Sofie Frøysaa
May
23
7:00 PM19:00

Tabukveld med Sofie Frøysaa

Tabukveld med Sofie Frøysaa er et nytt og spennende månedlig konsept på Hvaskjer, der komiker Sofie Frøysaa inviterer fine folk til å prate om temaer som er vanskelige, tabubelagte og som vi opplever at mediene og samfunnet fortsatt trår veldig varsomt rundt, eller fortsatt tier om.

Dørene åpner: 19.00
Arrangementsstart: 20.00
CC: Gratis
ID: 20

Kveldens host Sofie Frøysaa:
Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet norsk- og samfunnsfaglærer, men jobber nå fulltid som komiker og foredragsholder. Hun har blant annet turnert med soloshowet "Ambisiøs og deprimert" som handler om å vokse opp med to mødre i Bibelbeltet når man har Tourettes syndrom.

View Event →
Tørnquiz
May
28
5:00 PM17:00

Tørnquiz

Tørnquiz (allmenn/pop) er en quiz for deg som veit absolutt alt, for deg som veit en del, og for deg som veit bittelitt om populærmusikk fra 60-tallet og frem til nå. Bordene bookes raskt så vær tidlig ute med å reservere!

Til deg som ikke veit noen ting, så er det alltids skjenk i baren!

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall. Har dere reservert bord må dere være der innen kl. 18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl. 19:00 og varer til ca. kl. 22:00.

View Event →
Kjøkkenfest
Jun
7
8:00 PM20:00

Kjøkkenfest

Som du veit så er den beste festen alltid på kjøkkenet! Det blir gratis konserter, billig burger og øl rett fra kjøkkenbenken. 

Vi starter festen og åpner dørene til konsertlokalet kl.20:00. Dermed kan du komme rett fra jobb og få en saftig burger rett i hånda, for bare en hundrings! 

Ta med deg en venn eller to, kolleger, roomien eller daten, og nyt en innholdsrik ettermiddag med burger i hånda!

Gratis inngang :-)
Konsertstart 21:00.

View Event →
QUIZ: Peter spiser fisk
Jun
11
5:00 PM17:00

QUIZ: Peter spiser fisk

Peter Spiser Fisk: En quiz med utspring i et gutterom i Hegermanns gate 13c!

Verten for HVASKJER sin nyeste quiz er Peter Vollset. Peter har igjennom mange år opparbeidet seg et (ifølge ham selv litt ufortjent) rykte som en "quizmaster for folk som hater quiz", med ekstremt spissformulerte spørsmål om temaer ingen kan noe om. Med mindre man tenker seg litt om, selvfølgelig.

I "PSF", som han lover dyrt og hellig er hans mest utadvendte og folkelige quiz noensinne, ser han til sin egen oppvekst på Torshov og kommer frem til at absolutt alt mellom himmel og jord på en eller annen måte kan spores tilbake til en barndom stort sett tilbragt innendørs.

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall.

Har dere reservert bord må dere være der innen kl.18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl.19:00 og varer til ca. kl.22:00.

View Event →
Tabukveld med Sofie Frøysaa
Jun
27
7:00 PM19:00

Tabukveld med Sofie Frøysaa

Tabukveld med Sofie Frøysaa er et nytt og spennende månedlig konsept på Hvaskjer, der komiker Sofie Frøysaa inviterer fine folk til å prate om temaer som er vanskelige, tabubelagte og som vi opplever at mediene og samfunnet fortsatt trår veldig varsomt rundt, eller fortsatt tier om.

Dørene åpner: 19.00
Arrangementsstart: 20.00
CC: Gratis
ID: 20

Kveldens host Sofie Frøysaa:
Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet norsk- og samfunnsfaglærer, men jobber nå fulltid som komiker og foredragsholder. Hun har blant annet turnert med soloshowet "Ambisiøs og deprimert" som handler om å vokse opp med to mødre i Bibelbeltet når man har Tourettes syndrom.

View Event →

QUIZ: Peter spiser fisk
Feb
12
5:00 PM17:00

QUIZ: Peter spiser fisk

Peter Spiser Fisk: En quiz med utspring i et gutterom i Hegermanns gate 13c!

Verten for HVASKJER sin nyeste quiz er Peter Vollset. Peter har igjennom mange år opparbeidet seg et (ifølge ham selv litt ufortjent) rykte som en "quizmaster for folk som hater quiz", med ekstremt spissformulerte spørsmål om temaer ingen kan noe om. Med mindre man tenker seg litt om, selvfølgelig.

I "PSF", som han lover dyrt og hellig er hans mest utadvendte og folkelige quiz noensinne, ser han til sin egen oppvekst på Torshov og kommer frem til at absolutt alt mellom himmel og jord på en eller annen måte kan spores tilbake til en barndom stort sett tilbragt innendørs.

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall.

Har dere reservert bord må dere være der innen kl.18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl.19:00 og varer til ca. kl.22:00.

View Event →
Djangobonanza 2
Feb
10
6:00 PM18:00

Djangobonanza 2

DJANGOBONANZA 2! Etter suksessen med Jon Larsen og Felix Peikli i 2016 har Sigurd Jovik Bræin satt sammen en ny kvartett til å fylle 2. etasje med swingin' gypsy jazz. Konsertpublikum og swingdansere ønskes velkommen til en heit avslutning på en ellers nokså kald februardag. Konserten arrangeres i samarbeid med Bårdar Swing Club, som stiller med DJ og introkurs i swingdansen Lindy Hop før konserten!

Djangobonanza 2 10. fabruar
Dørene åpner: 18.00
CC: 120kr
ID: 20 år

Gard Nergaard – fiolin
Knut Bendik Manger Breistein og Sigurd Jovik Bræin – gitar
Julian Haugland – kontrabass

18.00: Dørene åpner/introkurs i swingdans
19:00: Sett 1
19.45: Pause med DJ fra Bårdar Swing Club
20.30: Sett 2

GARD NERGAARD er en musikalsk polyglott på fele, bratsj og mandolin. Han har særlig vist seg som en solid urokråke i folkemusikken og tråkket nylig i salaten med sitt andre album «Å legge på svøm» sammen med gitarist Michael Krumins. Der staker han ut en ambisiøs og visjonær vei framover, med høytsvevende nykomponert musikk vevd inn i et univers av fortellinger og kunstverk. Nergaard har også bodd i Paris og spilt «jazz manouche» på ekte vis.

KNUT BENDIK MANGER BREISTEIN er gitarist, låtskriver, produsent og mange andre ting innenfor musikkens verden. Han er blant annet aktiv i bandet Jazzbanditt, som i 2015 opptrådte på hovedscenen på Festival Django Reinhardt utenfor Paris! Breistein er også jamansvarlig i Oslo String Swing Kollektiv, samt organisator for nettstedet norskstrengejazz.no, Norges forum for akustisk jazz. http://www.jazzbanditt.com/

JULIAN HAUGLAND er kanskje Norges mest aktive jazzbassist i den yngre generasjonen. Hans musikalske utrykk strekker seg fra klassisk jazz med amerikanske røtter til eksperimentell avant-gardemusikk. Han har samarbeidet med musikere som John Pål Indeberg, Ola Kvernberg, Bjørn Vidar Solli, Petter Wettre og Kirsti Huke. I tillegg til å være en driftig medspiller i mange konstellasjoner har han også bandet «Zenos Mode», hvor han skriver alle komposisjonene.

SIGURD JOVIK BRÆIN er gitarist og komponist. Han har mastergrad i balkanmusikk fra UiO, hvor han også studerte gitar med Jon Larsen – primus motor innen djangojazz siden slutten av 70-tallet. Bræin har spilt i flere ensembler, f.eks. Jazzkorbinsyre, som var oppvarmingsband under Djangofestivalen på Cosmopolite i 2016. Han har også bakgrunn som arrangør og bandinstruktør i crossoverprosjekter, bl.a. med ungdommer i Operaen, og som musikkanmelder for Norsk strengejazz.

View Event →
Annsofi / JP Paulsen + supp: Harmony Drive
Feb
8
8:00 PM20:00

Annsofi / JP Paulsen + supp: Harmony Drive

Annsofi og JP Paulsen har jobbet sammen på en rekke prosjekter siden 2011. Denne høsten utga de duetten If Roses Still Find Their Way Through The Ground, som ble valgt ut som Ukens NPS (Norsk På Spotify) single, og gikk rett inn på 8. plass på NPS Topp 30. Sommeren og høsten 2017 gjennomførte de en turné som ble avsluttet på John Dee (Rockefeller).

Dørene åpner: 20.00
Harmony Drive: 21.00
Annsofi / JP Paulsen: 22.00
CC: 150kr (kommer i salg via Ticketmaster Norge snart)
ID 20 år

Annsofi er «den lille jenta med den store stemmen» som sjarmerte hele Norge da hun sang seg til 3. plass i X Factor i 2010, og til Gullfinalen i Melodi Grand Prix med Alexander Rybaks låt I’m With You i 2013. I tiden som fulgte ble hun ambassadør for Norges største antimobbekampanje Bruk Hue, og hun har opptrådt i blant annet Telenor Arena, Oslo Spektrum, Nobels Fredssenter, God Morgen Norge og TV2s Artistgalla. 

JP Paulsen har som låtskriver vært involvert i over 40 utgivelser, og samarbeidet med artister som Alexander Rybak, Donkeyboy-brødrene, Morten Harket, London Session Orchestra, og en rekke Grammy-vinnende produsenter, i studioer som Abbey Road og Angel. Frem til nylig utgjorde han dessuten den ene halvdelen av popduoen Kelner, som fikk en Topp 20-plassering i Storbritannia med Deeper, og ga ut en rekke singler som ble spilt på radio på fire kontinenter. Tidligere i år debuterte han som soloartist, og singelen Life’s An Expedition gikk rett inn på 10. plass på NPS (Norsk På Spotify) Topp 30. Han har opptrådt i blant annet Telenor Arena, Nobels Fredssenter og God Morgen Norge, og varmet opp for Lionel Richie. 

Harmony Drive
Med den siste singelen "Be there" tar Harmony Drive et ennå lengre steg mot catchy rock sjangeren. Gode gitar riff og fine vokal linjer gjør denne trioen til et "must see" i jungelen av andre artister. De har samlet seg en stor fanbase i Asia og har signert platekontrakt i Asia med Filippinenes største plateselskap Ivory Records. Singelen blir distribuert via Sony i Asia og Umbrella Records i resten av verden. Singelen ble spilt inn i Denver, Colorado med hjelp av stjerneprodusentene Rich Veltrop og Glenn Sawyer (Tom Petty, Ozzy Osbourne, Pink, Rage Against the Machine, System of a Down)

View Event →
Nordaførr - Samefolkets dag 2018
Feb
6
to Feb 7

Nordaførr - Samefolkets dag 2018

I forbindelse med feiringen og markeringen av Samefolkets dag 6. februar steller vi i stand til fest! Fest for folket Nordaførr - og de av oss som havna i Oslo. Vi har hentet inn noe av det beste samisk populærkultur har å by på og den nye kjøkkensjefen vår disker opp noen nye retter inspirert av samisk matkultur. Så om dere er hypp på å sjekke ut hip-hop, rock og pop fra Sápmi, så er Hvaskjer stedet å besøke 6. og 7. februar! Og ingen fare! Feiringa på Rådhuset 6. februar er ferdig i god tid før vi starter serveringa både i restauranten og på scena! 

Dørene åpner: 18.30 begge dager
CC:
Dagspass: 200kr
Festivalpass (to dager): 350kr
ID: 20år

Billetter i salg via Ticketmaster Norge nå!

Om dere er en familie eller gjeng under 20år er dere hjertelig velkommen til å teste maten i restauranten vår selv om dere ikke skal på konserter. 6. og 7. februar tilbyr vi en utvidet meny med samiske innslag. Om dere kun skal spise trenger dere selvsagt ikke kjøpe billetter til konsertene som foregår i etasjen over restauranten.

View Event →
Kjøkkenfest
Feb
1
8:00 PM20:00

Kjøkkenfest

Som du veit så er den beste festen alltid på kjøkkenet! Det blir gratis konserter, billig burger og øl rett fra kjøkkenbenken. 

Vi starter festen og åpner dørene til konsertlokalet kl.20:00. Dermed kan du komme rett fra jobb og få en saftig burger rett i hånda, for bare en hundrings! 

Ta med deg en venn eller to, kolleger, roomien eller daten, og nyt en innholdsrik ettermiddag med burger i hånda!

Gratis inngang :-)
Konsertstart 21:00.

View Event →
Tørnquiz
Jan
29
5:00 PM17:00

Tørnquiz

Tørnquiz (allmenn/pop) er en quiz for deg som veit absolutt alt, for deg som veit en del, og for deg som veit bittelitt om populærmusikk fra 60-tallet og frem til nå. Bordene bookes raskt så vær tidlig ute med å reservere!

Til deg som ikke veit noen ting, så er det alltids skjenk i baren!

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall. Har dere reservert bord må dere være der innen kl. 18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl.19:00 og varer til ca. kl.22:00.

View Event →
Barnekonsert: Du og jeg og vi 2-3-4
Jan
28
12:00 AM00:00

Barnekonsert: Du og jeg og vi 2-3-4

Søndag 28. januar får barna på Torshov møte Fru Rosenstrøm som ikke er som andre fruer, hun planlegger nemlig å rane banken. Vi får også møte Rotta Ronny som er lei av kebab og Regnværsskyens sang som ikke føler seg hjemme noe annet sted enn i ørkenen.

Ansiktmaler Miss Mirakel maler morsomme figurer før konserten.

Dørene åpner: 12.00
Konsertstart: 13.00
Inngang:
Voksen: 100kr
Barn: 80kr
Student: 80kr
Barn av student: 60kr
Barn under 2 år kommer gratis inn.

Billetter selges i døra og hos Ticketmaster Norge!

Dette er en groovy konsert for hele familien (passer kanskje aller best for aldersgruppa 3-10 år) der man får møtt mange morsomme karakterer – og spenstige utfordringer. Trioen blander sjangre og leker seg med improvisasjon, fokuserer mye på humor og rytme – og vil gjerne lære alle verdens barn (og voksne) kunsten å klappe på 2 og 4!

View Event →
Brevkongen
Jan
25
8:30 PM20:30

Brevkongen

Bra konsert: Brevkongen i 1. etasje 25. januar!
Dørene åpner: 20.30
CC: 100kr
ID: 20 år

WOW! Sjelden mulighet til å se den mytiske Brevkongen i Oslo, og torsdag 25. januar 2018 spiller det fantastiske prog-pop-fusion bandet i første etasje hos oss på Hvaskjer!

View Event →
Mortified
Jan
25
to Jan 26

Mortified

Mortified Oslo og Hvaskjer presenterer et show med latter, pinlige øyeblikk, høy gjenkjennelsesfaktor, og personlige seiere! En gruppe modige folk leser høyt fra dagbøker, dikt og annet snask de skrev da de var yngre.

Vi har alle vært yngre, merkelige og sårbare, og nå er det klart for å dykke ned i fordums tider. En tid da følelsene var mer intense, tenåringsangsten større, hjertesmerten kleinere, og fremtidshåpet akk så mye mer urealistisk. 

Det blir glemt musikk, godt øl, og god stemning!

Dørene åpner 19:00
Showstart 20:00
CC: 150kr
ID: 20 år


---------
Stå på scenen neste gang? 
Mail oss på Mortifiedoslo@gmail.com eller send Mortified Norway en melding på facebook da vel :)

View Event →
Tabukveld med Sofie Frøysaa
Jan
24
7:00 PM19:00

Tabukveld med Sofie Frøysaa

Tabukveld med Sofie Frøysaa er et nytt og spennende månedlig konsept på Hvaskjer, der komiker Sofie Frøysaa inviterer fine folk til å prate om temaer som er vanskelige, tabubelagte og som vi opplever at mediene og samfunnet fortsatt trår veldig varsomt rundt, eller fortsatt tier om.

Neste tabukveld er onsdag 24. januar.

Dørene åpner: 19.00
Arrangementsstart: 20.00
CC: Gratis
ID: 20

Kveldens host Sofie Frøysaa:
Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet norsk- og samfunnsfaglærer, men jobber nå fulltid som komiker og foredragsholder. Hun har blant annet turnert med soloshowet "Ambisiøs og deprimert" som handler om å vokse opp med to mødre i Bibelbeltet når man har Tourettes syndrom.

View Event →
Kokkepils
Jan
21
6:00 PM18:00

Kokkepils

Kokkepils på Hvaskjer!

Snart smeller julebordsesongen inn i de ganske kjøkken, men før kaoset inntreffer helt sees vi på kokkepils kl 18.00 søndag 21. januar!:)

Hvaskjer inviterer til "Kokkepils" som et månedlig bransjetreff for kokker og alle gode matvenner en søndag i måneden.  

Mattias og Omar smekrer sammen noen gratis godbiter fra kjøkkenbenken og Hvaskjer står for bransjepriser i baren. 

Vi sees! :)

Kokkepils 21. januar
Dørene åpner: 18.00
CC: Gratis
1. etg. - på kjøkkenet på Hvaskjer

View Event →
I am K + Simen Lyngroth
Jan
18
8:00 PM20:00

I am K + Simen Lyngroth

I am K og Simen Lyngroth er to av Sørlandets mest lovende navn. I vinter legger de ut på miniturné sammen og 18. januar kommer de til Hvaskjer!

Dørene åpner: 20.00
CC: 150kr ordinær // 100kr student
ID: 20 år

I am K:
Kritikeryndlingene i I am K ble i januar utnevnt som en av fem band NRK P3 har mest troen på i 2017. Med en symbiose av pop, rock og elektronika har Kristiansand-bandet begynt å få masse oppmerksomhet fra både inn- og utland. Etter konserten deres på Spotfestivalen i Danmark i fjor skrev internasjonale Clash Magazine at de mente I am K kom til å ha et av Europas største hit-album over de neste årene. De har spilt land og strand rundt, blant annet på Musikkfest Oslo, Norwegian Wood og Slottsfjell og sluppet flere låter som har fått tung radiorotasjon. Videoen til en av vårens singler, "Stars" kom i august og fikk raskt over 20 000 views, og i høst drar I am K endelig ut på turné igjen hvor de besøker en rekke norske byer.

Simen Lyngroth:
Simen Lyngroths musikk utforsker skjæringspunktet mellom et organisk og et elektronisk lydbilde, og har blitt beskrevet som "impressively polished yacht-rock" av Clash Magazine. Selv om han skildrer temaer som sjalusi, angst, anger på fortiden og bekymringer for fremtiden, skaper den myke stemmen hans en vakker og interessant atmosfære. Han har de siste årene vært en del av bandet Ask som har turnert i Norge flere ganger, spilt på hovedscenen på festivaler som Canal Street og Heimover, vært support for islandske Ásgeir og vært eneste underholdning på Kronprinsparets årlige gjestebud på Skaugum. Etter opptredener på Sørveiv i Norge og SPOT i Danmark signerte Lyngroth nylig platekontrakt med det velrennomerte plateselskapet Apollon Records. I høst kommer debutalbumet "Take All The Land", som er produsert av Christer-André Cederberg (Eva & The Heartmaker, Honningbarna etc.)

View Event →
QUIZ: Peter spiser fisk
Jan
15
5:00 PM17:00

QUIZ: Peter spiser fisk

Peter Spiser Fisk: En quiz med utspring i et gutterom i Hegermanns gate 13c!

Verten for HVASKJER sin nyeste quiz er Peter Vollset. Peter har igjennom mange år opparbeidet seg et (ifølge ham selv litt ufortjent) rykte som en "quizmaster for folk som hater quiz", med ekstremt spissformulerte spørsmål om temaer ingen kan noe om. Med mindre man tenker seg litt om, selvfølgelig.

I "PSF", som han lover dyrt og hellig er hans mest utadvendte og folkelige quiz noensinne, ser han til sin egen oppvekst på Torshov og kommer frem til at absolutt alt mellom himmel og jord på en eller annen måte kan spores tilbake til en barndom stort sett tilbragt innendørs.

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall.

Har dere reservert bord må dere være der innen kl.18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl.19:00 og varer til ca. kl.22:00.

View Event →
Kjøkkenfest
Jan
4
8:00 PM20:00

Kjøkkenfest

Som du veit så er den beste festen alltid på kjøkkenet! Det blir gratis konserter, billig burger og øl rett fra kjøkkenbenken. 

Vi starter festen og åpner dørene til konsertlokalet kl.20:00. Dermed kan du komme rett fra jobb og få en saftig burger rett i hånda, for bare en hundrings! 

Ta med deg en venn eller to, kolleger, roomien eller daten, og nyt en innholdsrik ettermiddag med burger i hånda!

Gratis inngang :-)
Konsertstart 21:00.

View Event →
Skamløs nyttårsaften
Dec
31
to Jan 1

Skamløs nyttårsaften

Hvaskjera? Jada, tidlig ute med nyttårsplanene. Wiz, Gus, Warp og Tom Dolla $ign byr på digg digg dansemusikk på årets siste og BESTE fest. Behold finstasen på, eller kom som du er, og dans det nye året inn! Vi har lagt ut et begrenset antall forhåndsbilletter hos Ticketmaster Norge, så sikre deg og gjengen inngang nå!

ID: 23år
CC: 150kr
Forhåndskjøp billetter hos Ticketmaster Norge.
Dørene åpner 22.00.

Ønsker dere VIP-bord med special treatment utover kvelden, send mail til bar@hvaskjertorshov.no.

View Event →
Kurs i tuning av PA
Dec
19
5:00 PM17:00

Kurs i tuning av PA

Denne høsten besøker Helge Bentsen 14 steder i Norge for å holde gratis kurs i tuning av PA

Kurset gir en innføring i de ulike bestanddelene som utgjør et moderne PA-system og hvordan de virker sammen. Målet er å gjøre deltakerne komfortable med oppsett og tuning av små og mellomstore PA-systemer. Kurset er lagt opp med en kombinasjon av teoretisk og praktisk analyse av problemer og demonstrasjon av løsninger. Dette er et kurs for erfarne lydteknikere og teknisk ansvarlige på spillesteder med varighet på 4 timer.

Tuning av PA handler om å kartlegge og korrigere frekvens og faseresponsen til høyttalere. Enhver høyttaler uansett logo vil endre respons når den kombineres med en annen høyttaler og/eller plasseres i et rom. Vår oppgave er å korrigere for endringen i respons for best mulig kvalitet for flest mulig lyttere.

Mer info og påmelding: http://www.musikkutstyrsordningen.no/2017/10/25/kurs-i-tuning-av-pa-med-helge-bentsen-10-steder-i-norge/

Foto: Richard Pechner / http://www.rpechner.com/

View Event →
Tørnquiz
Dec
18
5:00 PM17:00

Tørnquiz

Tørnquiz (allmenn/pop) er en quiz for deg som veit absolutt alt, for deg som veit en del, og for deg som veit bittelitt om populærmusikk fra 60-tallet og frem til nå. Bordene bookes raskt så vær tidlig ute med å reservere!

Til deg som ikke veit noen ting, så er det alltids skjenk i baren!

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall. Har dere reservert bord må dere være der innen kl. 18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl.19:00 og varer til ca. kl.22:00.

View Event →
Depressed in December
Dec
14
7:00 PM19:00

Depressed in December

A CHRISTMAS TALENT SHOW: NORWEGIANS DOING COMEDY IN ENGLISH

Time to deck the halls of Hvaskjer with misery that has been channeled into art! From the team behind THE FOURTH OF JULY SHOW, comes a holiday comedy spectacular of stand up, improv, storytelling, live music and more!

Are you a tourist looking for some local talent in English? Are you a local talent looking to meet tourists? ALL OF THIS CAN BE YOURS, DECEMBER 14. 

Upstairs at Hvaskjer December 14th
Doors: 7PM
Show: 8PM
CC: 120kr
ID: 20

FEATURING: 
Vegar Tryggeseid
Nils-Erik Flatø 
Beard Valley / Andreas Veie-Rosvoll
The Improv Speakeasy / Aree Witoelar / Thomas Christoffersen / Johanne Hofseth
Anne Brit L
Simon Ström
Alex Heller

MORE to come, stay tuned! ho ho ho

View Event →
Tabukveld med Sofie Frøysaa
Dec
13
7:00 PM19:00

Tabukveld med Sofie Frøysaa

Tabukveld med Sofie Frøysaa er et nytt og spennende månedlig konsept på Hvaskjer, der komiker Sofie Frøysaa inviterer fine folk til å prate om temaer som er vanskelige, tabubelagte og som vi opplever at mediene og samfunnet fortsatt trår veldig varsomt rundt, eller fortsatt tier om. 

Neste tabukveld er onsdag 13. desember. Midt i alle juleforeberedelser og planlegging av familiesammenkomster kliner vi til med noe så vondt og ubehagelig som "Døden".

Gjestene annonseres fortløpende!

Dørene åpner: 19.00
Arrangementsstart: 20.00
CC: Gratis
ID: 20  

I panelet denne gangen er har vi en fra LEVE - Landsforeningen for etterlatte ved selvmord, en som har blitt erklært klinisk død og en studentprest, og flere gjester annonseres fortløpende!

Kveldens host Sofie Frøysaa:
Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet norsk- og samfunnsfaglærer, men jobber nå fulltid som komiker og foredragsholder. Hun har blant annet turnert med soloshowet "Ambisiøs og deprimert" som handler om å vokse opp med to mødre i Bibelbeltet når man har Tourettes syndrom. 

Kommende tabukvelder:
13. desember - "Døden"
24. januar
28. februar
28. mars
25. april
30. mai
27. juni

Tidligere Tabukvelder:
15. november: 
"Han, hun og hen": kjønnsidentitet og det å bryte med kjønnsnormer.

View Event →
QUIZ: Peter spiser fisk
Dec
11
5:00 PM17:00

QUIZ: Peter spiser fisk

Peter Spiser Fisk: En quiz med utspring i et gutterom i Hegermanns gate 13c!

Verten for HVASKJER sin nyeste quiz er Peter Vollset. Peter har igjennom mange år opparbeidet seg et (ifølge ham selv litt ufortjent) rykte som en "quizmaster for folk som hater quiz", med ekstremt spissformulerte spørsmål om temaer ingen kan noe om. Med mindre man tenker seg litt om, selvfølgelig.

I "PSF", som han lover dyrt og hellig er hans mest utadvendte og folkelige quiz noensinne, ser han til sin egen oppvekst på Torshov og kommer frem til at absolutt alt mellom himmel og jord på en eller annen måte kan spores tilbake til en barndom stort sett tilbragt innendørs.

Bordreservasjoner gjøres via hei@hvaskjertorshov.no - send lagnavn og antall.

Har dere reservert bord må dere være der innen kl.18.00. Vi sparer noen bord til dere som har glemt å reservere, men da lønner det seg å være tidlig ute :)

ID: 20 år

Quizen starter kl.19:00 og varer til ca. kl.22:00.

View Event →
Juleverksted med historiefortelling og ansiktsmaling
Dec
10
1:00 PM13:00

Juleverksted med historiefortelling og ansiktsmaling

På søndag blir det koselig juleverksted på Hvaskjer hvor de små kan kan lage julekort og julepynt, høre på julefortellinger og få ansiktsmaling. 

Vi begynner klokken 13.00 og håper å se dere der :)

CC:
Barn 0-2 år: Gratis
Barn 2-12 år: 50kr
Voksne: 70kr
Billetter kommer i salg via Ticketmaster Norge og selges i døra fra arrangementsstart

View Event →
Kjøkkenfest
Dec
7
5:00 PM17:00

Kjøkkenfest

Som du veit så er den beste festen alltid på kjøkkenet! Det blir gratis konserter, billig burger og øl rett fra kjøkkenbenken. 

Vi starter festen og åpner dørene til konsertlokalet kl.17:00. Dermed kan du komme rett fra jobb og få en saftig burger rett i hånda, for bare en hundrings! 

Ta med deg en venn eller to, kolleger, roomien eller daten, og nyt en innholdsrik ettermiddag med burger i hånda!

Gratis inngang :-)
Konsertstart 20:30.

View Event →
Drøm
Dec
6
8:00 PM20:00

Drøm

Konsert med DRØM 6. desember
Dørene åpner kl. 20.00
CC: 175kr
ID: 20 år

Tromsøbandet DRØM møttes på jazzlinja ved NTNU i Trondheim i 2013, og kvartetten kom raskt sammen for å utforske popmusikk i elektroniske lydlandskaper. Ledet av låtskriver og vokalist Sondre Pettersen debuterte de med singelen «Når æ våkne» i 2014, og siden den gang har DRØM vært et av de mest spennende navnene i den norske undergrunnen. 

Høsten 2017 kom endelig debutalbumet «Drømmen om oss», et dypt personlig album som skildrer et seks år langt forhold fra start til slutt, og skiva har høstet god kritikk hos blant annet Dagbladet som beskriver skiva som «et tindrende stykke polar-pop preget av hvilepuls og rolige bevegelser». 

Ved bruk av bilder fra deres prisnominerte undervannsvideo "Fantasiflukt", gjør DRØM denne konserten som et drømmespill av videoprojeksjon, lys og musikk fra debutplata. Dette er den eneste konserten denne høsten med DRØMs originalbesetning! Dermed er dette en unik sjanse til å høre musikken fra plata i sitt rette element, med Henrik Lødøen, Kristian B. Jacobsen, Vegard Lien Bjerkan, Sondre Pettersen og DRØMs faste lys- og videokunstner Oscar Udbye.

Kom og opplev reisen gjennom "Drømmen Om Oss" på Hvaskjer 6. desember!

View Event →
Kick Off Party – Ladies, Wine & Design Oslo
Dec
5
6:00 PM18:00

Kick Off Party – Ladies, Wine & Design Oslo

HEY OSLO!
Ladies, Wine & Design ble startet opp av Jessica Walsh, partner og designer i Sagmeister&Walsh, som et initiativ for å fremme kvinner i designbransjen. Hun startet opp Ladies, Wine & Design i New York, og siden oppstarten har konseptet spredd seg til over 140 kapitler i byer verden over. Nå kommer konseptet endelig til Oslo!

MEET & GREET 🍷
Ladies, Wine & Design er et månedlig arrangement, hvor et begrenset antall kvinner møtes for å diskutere et bredt spekter av temaer relatert til designfaget, bransjen, kreativitet og entreprenørskap, gjerne over et glass vin. 

Tirsdag 5. desember kl. 18.00 går første Ladies, Wine & Design Oslo av stabelen. Vi starter med en Kick-Off hvor alle kvinner i designbransjen som er interessert i å høre mer om konseptet er velkomne. Det blir bar, litt faglig innhold og mingling.

Program for kvelden:
👉 Introduksjon til Ladies, Wine & Design Oslo v/Live Schille og Aurora Brunvoll.

👉 Foredrag om #metoo og kartlegging av trakassering v/Maja Folgerø fra POL og Martine Flatlie fra We Are Live.

👉 Klesdesigner By Mari Nordén om det nyoppstartede tekstiltrykkeriet Fabrikk

👉 Elise Jakobsen fra Netlife Design om hvorfor designere bør lære seg koding.

👉 Siri og Anja fra det kreative (kontor)felleskapet GIRL CRUSH.

👉 Hvordan kan du bidra?

Vi har vårt eget rom (Scene 2) og bar på Hvaskjer. Ta med deg en venn eller kollega og ta turen!

PÅMELDING
Meld deg på via denne linken:
http://bit.ly/2hPIxda

Arrangementet er gratis.

DESIGNER?
Grafisk designer, klesdesigner, produktdesigner, interaksjonsdesigner, illustratør, animatør, student osv... Anser du deg selv som kvinne og er designer, jobber i designbyrå eller med designere på en eller annen måte og synes det høres relevant ut? Da er du hjertlig velkommen!

View Event →
Popcorn & Film: Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa
Dec
3
6:30 PM18:30

Popcorn & Film: Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa

Hvaskjer presenterer Popcorn & Film en søndag i måneden hvor vi inviterer ulike artister, musikk- og filmentusiaster til å plukke ut en av deres egne favorittfilmer og vise den for oss. Her er det veldig lov å slenge beina på bordet og kjenne på søndagsstemningen med fine folk, popcorn og filmvisning.

Søndag 3. desember får vi besøk av hele gjengen i Han Jens & Dæm og de ruller filmen "Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa". 

Vi serverer gratis popcrn for å kickstarte filmkvelden!

Les mer om filmen her:
https://www.filmweb.no/film/article910616.ece

Hvor: Intimscenen i 1. etg
Filmen ruller kl. 19.00

View Event →
Oda Dahl
Dec
1
8:00 PM20:00

Oda Dahl

Oda Dahl har i 10 år vært en av frontfigurene i bandet Mhoo som har spilt både i og utenfor Norge. I år har hun bestemt seg for å fokusere på sitt soloprosjekt og holder for tiden på i studio med innspilling av sitt kommende album. Det vil etter planen bli sluppet i løpet av 2018.

Oda Dahl i 2. etg på Hvaskjer 1. desember
Dørene åpner: 20.00
ID: 20 år
CC: 100 kr / 50 kr for studenter

I sommer har hun reist mye rundt og spilt konserter på forskjellige plasser i Norge. 1.desember kommer hun til Hvaskjer. Hun har vært så heldig å få med seg verdens beste band. Oda og bandet, som består av Vegard Iversen, Øystein Myrvoll, Eirik Hansen, Andreas Voie Juliebø og Andreas Molde, møtte hverandre i sommer på verdens naiseste festival "Oggasjakka" i Honningsvåg hvor de spontant og tilfeldig endte opp å spille sammen på festivalen. Oda føler seg utrolig heldig som får spille med disse flinke musikerne og syntes det er så stas at de vil være med å spille på hennes låter på Hvasjer 1.desember.

View Event →
Teaterverksted med Teater Manu
Nov
30
6:00 PM18:00

Teaterverksted med Teater Manu

Teaterverksted med Teater Manu

Teater Manu og Hvaskjer samarbeider i høst om å skape en møteplass for tunghørte, døve, studenter, venner, familie og interesserte. Programmet utføres på tegnspråk, men med tolker tilstede vil du få en like god opplevelse selvom du ikke kan tegnspråk.

Dørene åpner: 18.00
Showstart: 19.00
CC: Gratis
ID: 20 år

Kom og join oss på en spennende kveld med tegnspråk stand-up med Gavin Lilley! Gavin er en døv komiker fra Storbritannia som for tiden bor i Finland. Kvelden kommer også til å inneholde musikk som blir overført til tegnspråk, musikkvideoer og en kort maskeforestilling.

View Event →
BIG, FAT & JUICY - Røa storband presenterer Peter Herbolzheimer
Nov
29
7:00 PM19:00

BIG, FAT & JUICY - Røa storband presenterer Peter Herbolzheimer

Onsdag 29. november kl. 1930 blir det fet lyd og juicy tonefølge på Hvaskjer i Vogts gate 64 på Torshov, når Røa storband presenterer musikk og arr. av «Fat man» Peter Herbolzheimer. 

Låtene er nennsomt valgt ut fra arrangementer som jazztrombonisten og bandlederen Herbolzheimer har skrevet for Rhytm Combination and Brass (RC&B) og senere. «The Fat Man’s» merittliste er lang, og omfatter samarbeid og samspill med en rekke jazzlegender og -solister. Musikalsk leder for Røa storband, Bjørn Husom, har gjort et nennsomt utvalg av låter og arrangementer til konserten 29. november, og et nystemt Røa storband vil gi deg Milestones, Jordu, Sally O, Girl Talk, Scrapple from the apple, The Healer og Mountain Dance og mer til. 

Velkommen til Hvaskjer I 2. etg. i Vogtsgate 64, der baren har alle rettigheter og dørene åpner kl. 1900. Billettpris: Kr 150/100 (rabatt ved gyldig studentbevis).

View Event →
Boomerang Rapido presenterer Bonanza Rock
Nov
28
8:00 PM20:00

Boomerang Rapido presenterer Bonanza Rock

Boomerang Rapido inviterer til fest med noen av sine favorittband! Med seg har de 2nd Class People, Rabagast og Astrobabes!

Dørene åpner: 20.00
Første band: 21.00
ID: 20 år
CC: 120kr i døra

2nd Class People
2nd Class People er et Oslo-basert alternativ-rock band. Bandet ble etablert i 2008 og består av Sondre Storli, Sigurd Kristoffersen, Dennis Olsen og Isak Holte. Musikken deres er inspirert av 60- og 70-talls rock og inneholder elementer fra shoegaze, jazz og psykedelisk rock. 

Rabagast
Rabagast er et Oslobasert band som spiller rock inspirert av band som White Stripes, The Stooges og Joy Division. De ga i fjor ut en selvtittulert EP, og med singelen "Spit" fra denne ble de Ukas Urørt. De er lista på flere studentradioer, og også spilt jevnlig hos Stjernepose på NRK P13. Rabgast er et liveband med stor energi og har gjort mange konserter i Oslo-området, blant annet på John Dee og Gramo Underwood på Norwegian Wood. 

Astrobabes
Det er ikke lett å spille i pønkeband når man er fra Oslo vest, har
kollektiv skrekk for øving og alt utenfor Ring 3, og knapt kan spille, men Astrobabes gjør det likevel. For øvrig hater de alle som omtaler seg selv i tredjeperson.

Boomerand Rapido
Boomerang Rapido er et partyrockband fra Oslo. Bandet ble ble dannet i 2015 over noen øl, og medlemmene bestemte seg for å starte band, til tross for at de fleste ikke hadde hørt hverandre spille noen instrumenter før. Denne lekenheten og mangelen på selvhøytidelighet kommer også tydelig fram i musikken og ikke minst i live-fremføringene deres. Med elementer fra punk, garasje og 60- og 70-tallsrock, er musikken full av catchy riff og allsangvennlige refrenger. Det skal godt gjøres å stå i ro eller ikke synge med på konserter, og bandets gode humør sprer seg som ild i tørt gress.

View Event →