Back to All Events

Sørveiv presenterer: I am K & Simen Lyngroth

Dørene åpner: 19.30
Showstart: 20.00
CC: 150kr ink. avgift
ID: 20 år
Billetter på Ticketmaster.no

Sørveiv tar turen til Oslo og Hvaskjer 14. oktober for å vise fram noen av de mange lovende artistene som spiller på Sørveiv 2017. Du får oppleve visepop og rock, pop og elektronika på samme scene, framført av tre av de mest spennende artistene Sørlandet har å by på om dagen.

I am K
Kritikeryndlingene i I am K ble i januar utnevnt som en av fem band NRK P3 har mest troen på i 2017. Med en symbiose av pop, rock og elektronika har Kristiansand-bandet begynt å få masse oppmerksomhet fra både inn- og utland. Etter konserten deres på Spotfestivalen i Danmark i fjor skrev internasjonale Clash Magazine at de mente I am K kom til å ha et av Europas største hit-album over de neste årene. De har spilt land og strand rundt, blant annet på Musikkfest Oslo, Norwegian Wood og Slottsfjell og sluppet flere låter som har fått tung radiorotasjon. Videoen til en av vårens singler, "Stars" kom i august og fikk raskt over 20 000 views, og i høst drar I am K endelig ut på turné igjen hvor de besøker en rekke norske byer.

Simen Lyngroth
Simen Lyngroths musikk utforsker skjæringspunktet mellom et organisk og et elektronisk lydbilde, og har blitt beskrevet som "impressively polished yacht-rock" av Clash Magazine. Selv om han skildrer temaer som sjalusi, angst, anger på fortiden og bekymringer for fremtiden, skaper den myke stemmen hans en vakker og interessant atmosfære. Han har de siste årene vært en del av bandet Ask som har turnert i Norge flere ganger, spilt på hovedscenen på festivaler som Canal Street og Heimover, vært support for islandske Ásgeir og vært eneste underholdning på Kronprinsparets årlige gjestebud på Skaugum. Etter opptredener på Sørveiv i Norge og SPOT i Danmark signerte Lyngroth nylig platekontrakt med det velrennomerte plateselskapet Apollon Records. I høst kommer debutalbumet "Take All The Land", som er produsert av Christer-André Cederberg (Eva & The Heartmaker, Honningbarna etc.)

Support: Vero
Veronica Andersen er en imponerende og selvstendig artist. Fra en søvnig Sørlandsbygd, har hun plukket opp musikalske elementer fra artister som Tori Kelly og Ed Sheeran. Musikken er en blanding av visepop og singer/songwriter, og tekstene er vridd ut av hjertet til en ung artist. Kjærlighet, usikkerhet, drømmer, håp, hard jobbing og lidenskap er både tema i låtene og ord som øyeblikkelig assosieres med Andersen. I tillegg til egen artistvirksomhet, har hun også i løpet av det siste året samarbeidet med flere lokale produsenter på Sørlandet, og du kan høre stemmen hennes på flere utgivelser framover.

Earlier Event: October 13
Magnus Berg