Back to All Events

Mortified


Dørene åpner: 18.30
Showstart: 20.00
CC: 150kr ink. avgift
ID: 20 år
Billetter på Ticketmaster.no

Etter en lang sommer er det endelig på tide med litt grov selvutlevering igjen. Det skal foregå den 19. og 20. oktober på Hvaskjer i Oslo! Et knippe modige mennesker skal samles på en scene for å dele de pinlige, såre, fantasifulle, ekle, triste og morsomme minnene sine fra tenåringstida! Heldigvis er de er perfekt preservert som en tidskapsel, i form av dagbøker, notater, lister og fan-fiction. Helt sant, og veldig flaut!

Du er så heldig at du kan nyte det hele på trygg avstand, som publikum. Kanskje med gamle venner for en liten vandring gjennom gamle minner, kanskje med en helt ny date som den perfekte måten å bryte isen på, eller kanskje som støtteapparat for de modige menneskene som står på scenen? Uansett blir det virkelige historier fra den verste tida i livet, noe morsomt og noe veldig pinlig. 

Vi gleder oss til neste omgang av Mortified, og ønsker dere alle velkommen. Kast deg rundt og kjøp billetter i dag, det blir fort fullt! 

Dørene åpner 18.30 begge dager, og det er begrenset med sitteplasser. Det lønner seg å være tidlig ute om man vil ha et godt sted å sitte, og god utsikt til selvutleveringen. 

Vi sees!

Later Event: October 23
Tørnquiz