Back to All Events

Vero + Sofia

To av de beste nye stemmene fra Norges soul/pop-verden slår seg sammen for en split-turné breddfull av hjertevarme, kjærlighet og varm musikk - og torsdag 26.oktober kommer de til Hvaskjer i Oslo.

Len deg tilbake med en god kopp kakao eller et glass vin, og nyt den varme fremtiden i norsk musikk ♥

Vero (Veronica Andersen) er en imponerende og selvstendig artist. Gjennom oppveksten i Arendal, har hun plukket opp musikalske elementer fra artister som Tori Kelly og Ed Sheeran. Musikken er en blanding av soul, R&B og akustisk folk, og sangene er som vridd ut av hjertet til en ung artist. Kjærlighet, usikkerhet, drømmer, håp, hard jobbing og lidenskap er både tema i låtene og ord som øyeblikkelig assosieres med den 18 år gamle artisten.

Sofia Kalía (Helga Sofia Aarvik) leker seg gjennom musikken med elektroniske og akustiske elementer, med røtter i soul, pop, jazz og folkemusikk. Musikalske referanser er India.Arie, Lauryn Hill, Lizz Wright og Ane Brun. Hun har tidligere turnert rundt i Norge, og stilte i år på Kongsberg Jazzfestival med to ferske singler; "Look Me In The Eye" og "Love Will Come Along". 

Earlier Event: October 23
Tørnquiz
Later Event: October 27
Frida Ånnevik