Back to All Events

Tabukveld med Sofie Frøysaa

"Hun, han & hen" 

Tabukveld med Sofie Frøysaa er et nytt og spennende månedlig konsept på Hvaskjer, der komiker Sofie Frøysaa inviterer fine folk til å prate om temaer som er vanskelige, tabubelagte og som vi opplever at mediene og samfunnet fortsatt trår veldig varsomt rundt, eller fortsatt tier om. 

Første tema denne onsdagen er "Han, hun og hen": kjønnsidentitet og det å bryte med kjønnsnormer, og vi er skikkelig stolte over å kunne presentere disse flotte folkene som har sagt ja til å dele sine historier med oss.

Dørene åpner: 19.00
Arrangementsstart: 20.00
CC: Gratis
ID: 20

Kveldens host Sofie Frøysaa:

Sofie Frøysaa: Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet norsk- og samfunnsfaglærer, men jobber nå fulltid som komiker og foredragsholder. Hun har blant annet turnert med soloshowet "Ambisiøs og deprimert" som handler om å vokse opp med to mødre i Bibelbeltet når man har Tourettes syndrom. 

Kveldens gjester:

Ulrikke Falch: Skuespiller og samfunnsdebattant Ulrikke Falch ble verdenskjent etter at hun var med i NRK-serien "Skam". Med 1 million følgere på Instagram bruker hun humor til å belyse samfunnsaktuelle spørsmål. 

Luca Dalen Espseth: Transaktivist Luca Dalen Espeseth har markert seg som en viktig stemme for transpersoners rettigheter. Han jobber som rådgiver i FRI (Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold) og driver bloggen bestmedbart.no. 

Ingrid Frivold: Ingrid Frivold er en transkjønna musiker. Hun spiller blant annet i Frank Znort Quartet og Beglomeg, og gjennom dette blitt en av de tydelige transpersonene i Oslos uteliv. Ingrid vokste opp i et forholdsvis kjønnsegregert kirkesamfunn og har blitt en tydelig stemme rundt kjønn og identitet. 

Nils-Erik Flatø: Jurist og standup-komiker Nils-Erik Flatø har drevet med standup i en årrekke, og var initiativtakeren til Skeiv Standup under Oslo Pride. Til daglig jobber han i Sosialistisk Venstreparti.

Earlier Event: November 13
QUIZ: Peter spiser fisk
Later Event: November 16
Calvert