Back to All Events

Me and the Julios

Me and the Julios slippkonsert 17. november
Dørene åpner kl. 20.00
CC: 130kr
ID: 20 år

Me and the Julios er et friskt pust, og fanger publikums oppmerksomhet med sine hardtslående tekster om dagens ungdoms «i-landsproblemer», og fengende, gitarbasert musikk.

De har sluppet to EPer og flere singler, til god respons fra media og publikum. På Spotify alene har Me and the Julios over 500.000 avspillinger! Nå er bandet i full gang med debutalbumet, og i høst kommer fjerde singel fra plata endelig ut. 

Med langt over hundre konserter bak seg har Me and the Julios blitt et drevent liveband, og de vinner publikum igjen og igjen med sin sjarm, dansbare låter og hardtslående tekster. De har spilt i blant annet Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen, Bodø og Tromsø, stått på scener som Parkteateret, John Dee, Union Scene, Musikkflekken, ISAK og Østre, og varmet opp for artister som Casa Murilo, Bendik, Razika, Kaja Gunnufsen og Jonas Alaska. Bandet har blitt spilt på NRK P1 og P3 og studentradioer rundt i landet, samt fått god omtale på musikkblogger i Tyskland, England og Russland, og blant annet Gaffa og Musikknyheter i Norge.

Earlier Event: November 16
Calvert
Later Event: November 23
Mortified