Back to All Events

Mortified


Velkommen tilbake til enda en runde med Mortified den 23. og 24. november! 

Dørene åpner opp: 19.00
Showstart: 20.00
ID: 20 år
CC:
Kun show: 150kr
Et begrenset antall av billettene vil gi deg en pakkepris på et festmåltid nede i restauranten, og reservert sitteplass oppe i salen! Du kan velge mellom to varianter av festmåltid:
Sharingmeny med øl/vin: 1300kr for to pers (inkluderer showbilletter med reservert sete i salen)
Entrecôte-meny med øl/vin: 570kr per pers (inkluderer showbillett med reservert sete i salen) 

I Mortified drar voksne mennesker frem skolestilene, novellene, chat-loggene, diktene eller dagbøkene fra tenåringstiden, blåser støvet av dem og leser det opp på scenen foran et publikum. På scenen denne gangen møter du alle slags typer! Fra sjenerte elevrådsrepresentanter til de som rømmer fra lokalsamfunnet ut til en øy for å endelig miste jomfrudommen. 

Det blir litt flaut, litt gøy og veldig underholdende! Du kan heldigvis nyte det hele på trygg avstand, med en øl i hånda på Hvaskjer!

Dette blir det siste showet for 2017. For å feire litt ekstra, og sparke i gang julebordsesongen har Hvaskjer denne gangen et spesialtilbud til deg som skal på Mortified! 

Vi kontakter de som har kjøpt menypakker på forhånd for bekreftelse av antall personer og navn som skal spise sammen. Se opp for mail fra hei@hvaskjertorshov.no!

Earlier Event: November 17
Me and the Julios
Later Event: November 27
Tørnquiz