Back to All Events

Boomerang Rapido presenterer Bonanza Rock

Boomerang Rapido inviterer til fest med noen av sine favorittband! Med seg har de 2nd Class People, Rabagast og Astrobabes!

Dørene åpner: 20.00
Første band: 21.00
ID: 20 år
CC: 120kr i døra

2nd Class People
2nd Class People er et Oslo-basert alternativ-rock band. Bandet ble etablert i 2008 og består av Sondre Storli, Sigurd Kristoffersen, Dennis Olsen og Isak Holte. Musikken deres er inspirert av 60- og 70-talls rock og inneholder elementer fra shoegaze, jazz og psykedelisk rock. 

Rabagast
Rabagast er et Oslobasert band som spiller rock inspirert av band som White Stripes, The Stooges og Joy Division. De ga i fjor ut en selvtittulert EP, og med singelen "Spit" fra denne ble de Ukas Urørt. De er lista på flere studentradioer, og også spilt jevnlig hos Stjernepose på NRK P13. Rabgast er et liveband med stor energi og har gjort mange konserter i Oslo-området, blant annet på John Dee og Gramo Underwood på Norwegian Wood. 

Astrobabes
Det er ikke lett å spille i pønkeband når man er fra Oslo vest, har
kollektiv skrekk for øving og alt utenfor Ring 3, og knapt kan spille, men Astrobabes gjør det likevel. For øvrig hater de alle som omtaler seg selv i tredjeperson.

Boomerand Rapido
Boomerang Rapido er et partyrockband fra Oslo. Bandet ble ble dannet i 2015 over noen øl, og medlemmene bestemte seg for å starte band, til tross for at de fleste ikke hadde hørt hverandre spille noen instrumenter før. Denne lekenheten og mangelen på selvhøytidelighet kommer også tydelig fram i musikken og ikke minst i live-fremføringene deres. Med elementer fra punk, garasje og 60- og 70-tallsrock, er musikken full av catchy riff og allsangvennlige refrenger. Det skal godt gjøres å stå i ro eller ikke synge med på konserter, og bandets gode humør sprer seg som ild i tørt gress.

Earlier Event: November 27
Tørnquiz