Back to All Events

Ask Carol

Ask Carol ble startet i 2015 av Ask fra Trondheim og Karoline (AKA "Carol") fra Auma, Tynset. I bandets to års levetid har de allerede rukket flere internasjonale turnéer, de har spilt på bransjefestivalen SXSW, signert platekontrakt med GRAPPA Musikkforlag, og vært #1 på både Germany Viral Top 50 og Norway Viral Top 50 i Spotify, med sin første single "Gonna Do It".

For tiden jobber de med sitt første studio-album, sammen med den svenske produsenten Tobias Fröberg (Greni, Ane Brun, Lisa Ekdahl, Torunn Eriksen). Dette skal ferdigstilles før de drar på sin neste utenlandsturné, denne gangen til Japan, med neste single-release planlagt i løpet av høsten. 

Musikken deres er en unik blanding av sjangere, med base i pop/rocken, og hvis du spør folk som kjenner dem om å beskrive hvilke sjanger de spiller, pleier de alltid å svare: "Don't ask me, Ask Carol!" De må nesten oppleves selv, for å forstå hva vi snakker om.

ID: 20 år
CC: 100,- (på forhånd) / 150,- (i døra)
Dørene åpner kl.20:00.

Earlier Event: November 8
Live podcast: Jentegarderoben
Later Event: November 13
QUIZ: Peter spiser fisk