Back to All Events

Kurs i tuning av PA

Denne høsten besøker Helge Bentsen 14 steder i Norge for å holde gratis kurs i tuning av PA

Kurset gir en innføring i de ulike bestanddelene som utgjør et moderne PA-system og hvordan de virker sammen. Målet er å gjøre deltakerne komfortable med oppsett og tuning av små og mellomstore PA-systemer. Kurset er lagt opp med en kombinasjon av teoretisk og praktisk analyse av problemer og demonstrasjon av løsninger. Dette er et kurs for erfarne lydteknikere og teknisk ansvarlige på spillesteder med varighet på 4 timer.

Tuning av PA handler om å kartlegge og korrigere frekvens og faseresponsen til høyttalere. Enhver høyttaler uansett logo vil endre respons når den kombineres med en annen høyttaler og/eller plasseres i et rom. Vår oppgave er å korrigere for endringen i respons for best mulig kvalitet for flest mulig lyttere.

Mer info og påmelding: http://www.musikkutstyrsordningen.no/2017/10/25/kurs-i-tuning-av-pa-med-helge-bentsen-10-steder-i-norge/

Foto: Richard Pechner / http://www.rpechner.com/

Earlier Event: December 18
Tørnquiz
Later Event: December 31
Skamløs nyttårsaften