Back to All Events

Kick Off Party – Ladies, Wine & Design Oslo

HEY OSLO!
Ladies, Wine & Design ble startet opp av Jessica Walsh, partner og designer i Sagmeister&Walsh, som et initiativ for å fremme kvinner i designbransjen. Hun startet opp Ladies, Wine & Design i New York, og siden oppstarten har konseptet spredd seg til over 140 kapitler i byer verden over. Nå kommer konseptet endelig til Oslo!

MEET & GREET 🍷
Ladies, Wine & Design er et månedlig arrangement, hvor et begrenset antall kvinner møtes for å diskutere et bredt spekter av temaer relatert til designfaget, bransjen, kreativitet og entreprenørskap, gjerne over et glass vin. 

Tirsdag 5. desember kl. 18.00 går første Ladies, Wine & Design Oslo av stabelen. Vi starter med en Kick-Off hvor alle kvinner i designbransjen som er interessert i å høre mer om konseptet er velkomne. Det blir bar, litt faglig innhold og mingling.

Program for kvelden:
👉 Introduksjon til Ladies, Wine & Design Oslo v/Live Schille og Aurora Brunvoll.

👉 Foredrag om #metoo og kartlegging av trakassering v/Maja Folgerø fra POL og Martine Flatlie fra We Are Live.

👉 Klesdesigner By Mari Nordén om det nyoppstartede tekstiltrykkeriet Fabrikk

👉 Elise Jakobsen fra Netlife Design om hvorfor designere bør lære seg koding.

👉 Siri og Anja fra det kreative (kontor)felleskapet GIRL CRUSH.

👉 Hvordan kan du bidra?

Vi har vårt eget rom (Scene 2) og bar på Hvaskjer. Ta med deg en venn eller kollega og ta turen!

PÅMELDING
Meld deg på via denne linken:
http://bit.ly/2hPIxda

Arrangementet er gratis.

DESIGNER?
Grafisk designer, klesdesigner, produktdesigner, interaksjonsdesigner, illustratør, animatør, student osv... Anser du deg selv som kvinne og er designer, jobber i designbyrå eller med designere på en eller annen måte og synes det høres relevant ut? Da er du hjertlig velkommen!

Later Event: December 6
Drøm