Back to All Events

Drøm

Konsert med DRØM 6. desember
Dørene åpner kl. 20.00
CC: 175kr
ID: 20 år

Tromsøbandet DRØM møttes på jazzlinja ved NTNU i Trondheim i 2013, og kvartetten kom raskt sammen for å utforske popmusikk i elektroniske lydlandskaper. Ledet av låtskriver og vokalist Sondre Pettersen debuterte de med singelen «Når æ våkne» i 2014, og siden den gang har DRØM vært et av de mest spennende navnene i den norske undergrunnen. 

Høsten 2017 kom endelig debutalbumet «Drømmen om oss», et dypt personlig album som skildrer et seks år langt forhold fra start til slutt, og skiva har høstet god kritikk hos blant annet Dagbladet som beskriver skiva som «et tindrende stykke polar-pop preget av hvilepuls og rolige bevegelser». 

Ved bruk av bilder fra deres prisnominerte undervannsvideo "Fantasiflukt", gjør DRØM denne konserten som et drømmespill av videoprojeksjon, lys og musikk fra debutplata. Dette er den eneste konserten denne høsten med DRØMs originalbesetning! Dermed er dette en unik sjanse til å høre musikken fra plata i sitt rette element, med Henrik Lødøen, Kristian B. Jacobsen, Vegard Lien Bjerkan, Sondre Pettersen og DRØMs faste lys- og videokunstner Oscar Udbye.

Kom og opplev reisen gjennom "Drømmen Om Oss" på Hvaskjer 6. desember!

Later Event: December 7
Kjøkkenfest