Back to All Events

7 Days in Alaska

Fra demoer til en personlig invitasjon om samarbeid i Los Angeles med Grammyvinneren Nathan Dantzler, listeplassering på både iTunes topp 10 (Norge) og Norges største riksdekkende radiokanal, av debut singelen.

Med inspirasjon fra The 1975, PVRIS og 30 Second To Mars, presenterer 7 Days In Alaska pop/rock med energiske elementer som gitarriff, lekne synthmelodier, drivende vokal med fengende hooks og majestetiske trommer. 

Aktuell med EP'en "Love Me Hate Me", som har høstet god kritikk og ført til bandets tv-debut via Tv2, har gutta fyrt av startskuddet for et innholdsrikt år. Debutalbumet ligger klart, og i påvente av den kommer to nye singler som en introduksjon til hva vi har i vente denne høsten.

Earlier Event: July 20
The Fourth of July Show
Later Event: August 28
Tørnquiz