Back to All Events

Oslo Kulturnatt

Norges definitivt største endagsfestival, avholdes for 13. gang i år! 

Programmet i 2.etg på Hvaskjer består av Elise MåsværAne Bjerkan,Oda Karolina Dahl og Henry Chinaski & The Weak.

Konsertstart kl.20:00. Gratis inngang! ID: 20 år

ELISE MÅSVÆR
Elise Måsvær er en singer-songwriter med base i Oslo. Hun spiller folk-inspirerte viser som fester seg på hjernen med tekster som publikum kan leve seg inn i. Med spennende melodikk og detaljer i musikken forvandler hun de enkleste ord til å formidle nærhet og mystikk. Etter flere konserter gjennom årene på mindre scener i byen, i tillegg til noen utenlands, har hun fått et rykte for å skape en god og særegen stemning.

ANE BJERKAN
Ane Bjerkan er en unik stemme og personlighet i vrimmelen av nye norske artister, og hun byr på nyskapende egenart i komposisjon, fremførelse og tekst. Ane slipper sitt første soloalbum 29.september på Pisco Records. Rett før sommeren slapp Ane Bjerkan singelen «Lie», som siden har holdt seg inne på Indielista på Spotify. Singelen «Cherry Blossoms» som ble sluppet i april, fikk også rosende omtale blant annet av the405, bloggen Derveswerve, Radio Trøndelag, Radio Nova og Ruben på P3. Låta ble spillelista på studentradioen i Bergen, på Tidals spillelister, flere av New Nordic Indies lister og spilt under NRKs «Sommertoget»

ODA DAHL

HENRY CHINASKI & THE WEAK
Henry Chinaski & The Weak er fire karer fra Oslo som spiller rock med en fot plantet i americana og den andre like stødig i garasjerocken. Bandets to låtskrivere, Simen og Ken Erik ble kjent på Jessheim videregående, der de umiddelbart fant tonen gjennom en brennende lidenskap for Sonic Youth, Guided By Voices og Aphex Twin. Siden den gang har de bodd flere år i forskjellige byer før de i 2016 flyttet sammen i et kollektiv og startet Henry Chinaski & The Weak.

 

Earlier Event: September 14
Nova (+supp.: Borgar Storebråten)
Later Event: September 22
Svalestup slippfest