Back to All Events

Nordgarden

Fredag 29.september slipper Terje Nordgarden sitt sjette studioalbum “Changes” på Hvaskjer i Oslo og med seg for anledningen har han et 6-manns band med en gjeng fantastiske musikere.

PLATA
Den nye plata ”Changes” ble spilt inn vinteren 2017 hos Paradiso Studio i Oslo med Christian Engfelt og Markus Forsgren bak spakene. Ideen bak plata var hovedsaklig å spille inn musikken live slik som man gjorde i gamle dager – dvs hele bandet samtidig med ett eller maks to takes. Med klare referanser til plater av artister som Ryan Adams, Norah Jones og the Band skulle det skapes en drivende og organisk lyd. Det ble i tillegg arrangert stryk med Lise Voldsdal, blås med Erik Johannessen og kor med Rikke Normann og Sisi Sumbundu.

BANDET
Med seg denne aftenen har Nordgarden med et kremlag fra øverste hylle av norske musikere. Disse var også med på selve innspillingen av plata:

Yngve Jordalen - kontrabass // Henrik Mosnes - piano & Hammond B3 // Martin Windstad - trommer & perkusjon // Erik Johannessen - trombone // Atle Nymo - tenor & barriton saksofon.

Dette blir en storartet aften med topp stemning og et fantastisk artisteri. Det er også første gang Nordgarden slippes på vinyl så vi gleder oss stort!

Support: Ola Børke og Øyvind Blomstrøm

ID: 20 år
 

Earlier Event: September 25
Tørnquiz