Back to All Events

Annsofi / JP Paulsen + supp: Harmony Drive

Annsofi og JP Paulsen har jobbet sammen på en rekke prosjekter siden 2011. Denne høsten utga de duetten If Roses Still Find Their Way Through The Ground, som ble valgt ut som Ukens NPS (Norsk På Spotify) single, og gikk rett inn på 8. plass på NPS Topp 30. Sommeren og høsten 2017 gjennomførte de en turné som ble avsluttet på John Dee (Rockefeller).

Dørene åpner: 20.00
Harmony Drive: 21.00
Annsofi / JP Paulsen: 22.00
CC: 150kr (kommer i salg via Ticketmaster Norge snart)
ID 20 år

Annsofi er «den lille jenta med den store stemmen» som sjarmerte hele Norge da hun sang seg til 3. plass i X Factor i 2010, og til Gullfinalen i Melodi Grand Prix med Alexander Rybaks låt I’m With You i 2013. I tiden som fulgte ble hun ambassadør for Norges største antimobbekampanje Bruk Hue, og hun har opptrådt i blant annet Telenor Arena, Oslo Spektrum, Nobels Fredssenter, God Morgen Norge og TV2s Artistgalla. 

JP Paulsen har som låtskriver vært involvert i over 40 utgivelser, og samarbeidet med artister som Alexander Rybak, Donkeyboy-brødrene, Morten Harket, London Session Orchestra, og en rekke Grammy-vinnende produsenter, i studioer som Abbey Road og Angel. Frem til nylig utgjorde han dessuten den ene halvdelen av popduoen Kelner, som fikk en Topp 20-plassering i Storbritannia med Deeper, og ga ut en rekke singler som ble spilt på radio på fire kontinenter. Tidligere i år debuterte han som soloartist, og singelen Life’s An Expedition gikk rett inn på 10. plass på NPS (Norsk På Spotify) Topp 30. Han har opptrådt i blant annet Telenor Arena, Nobels Fredssenter og God Morgen Norge, og varmet opp for Lionel Richie. 

Harmony Drive
Med den siste singelen "Be there" tar Harmony Drive et ennå lengre steg mot catchy rock sjangeren. Gode gitar riff og fine vokal linjer gjør denne trioen til et "must see" i jungelen av andre artister. De har samlet seg en stor fanbase i Asia og har signert platekontrakt i Asia med Filippinenes største plateselskap Ivory Records. Singelen blir distribuert via Sony i Asia og Umbrella Records i resten av verden. Singelen ble spilt inn i Denver, Colorado med hjelp av stjerneprodusentene Rich Veltrop og Glenn Sawyer (Tom Petty, Ozzy Osbourne, Pink, Rage Against the Machine, System of a Down)

Earlier Event: February 6
Nordaførr - Samefolkets dag 2018
Later Event: February 10
Djangobonanza 2