Back to All Events

ABER + Klondike

ABER er et Oslo-basert popband bestående av Hedda Aronssen, Lars Støvland, Eivind Molden Norseng og Oliver Hardaker. Etter å på hver sin kant ha spilt med en rekke spennende artister og band i Oslo og London, kom de sammen som ABER i 2016, for å lage sin egen musikk. Debutsingelen «I don’t love you anymore» kommer ut i Mai 2018 og vi feirer med konsert på Hvaskjer sammen med Klondike torsdag 24. mai! Låta, som er produsert av Nils Martin Larsen (Apothek m.fl) og mikset av Bjarne Stensli, figurerer i et herlig poplandskap og kombinerer retrohint med lyden av 2018. Kom og opplev!

Som et liveband, er Klondike allerede et undergrunnsfenomen i Oslo. De kjent for sine uhyre sterke liveopptredener - enten det er i en stue, på en klubb, på toppen av Holmenkollbakken eller på en stor festivalscene, som for eksempel OverOslo og Skral Festivalen. De fem osloværingenes eneste mål er at du koser deg. Med et skyhøyt energinivå fremfører de musikken sin med synkrondans, glede og enorme mengder glimt i øyet. Det er heller ikke uvanlig at de drar opp publikum på scenen, skulle det passe seg.

Dørene åpner: 20.30
Konsertstart: 21.30
CC: 150,- (ink. avgift)
ID: 20år

Earlier Event: May 23
Tabukveld med Sofie Frøysaa
Later Event: May 28
Tørnquiz