Kulturhuset på Torshov

Your body is not a temple, it’s an amusement park – enjoy the ride!

Om oss

I 2015 åpnet kulturhuset Hvaskjer dørene i det historiske Kulturslottet Soria Moria på Torshov. Hvaskjer har siden den gang blitt et samlingssted for matglade, musikkelskere, kulturentusiaster- og produsenter. Her kan du ta deg en matbit fra grillen i flotte og uformelle lokaler, høre konserter eller benytte deg av våre mange kulturtilbud.

Velkommen!

Søker du mer info og kontaktopplysninger? Les mer om oss »

Restaurant

Hvaskjer Restaurant er en grillrestaurant som serverer småretter til deling og hovedretter med kjøtt fra Torshovs stolthet Strøm Larsen. I de historiske lokalene til Kulturslottet Soria Moria legger vi til rette for både små og store anledninger i uformell og hyggelig naboatmosfære.

Spillrom

Test ut vårt eget spillrom, Torshov Sport, i 2.etg. Her har vi samlet retro flipper- og arkadespill, shuffelboards og vintage kronespill. Med andre ord; det beste fra våre barndomsminner til glede for barnslige i alle aldre.
Game on!

Foto: Nicki Twang

Rom & scener

Våre scener tilbyr blandet underholdning, som konserter innen ulike sjangre, standup, podcasts, barnearrangementer og andre kulturelle innslag. De går også å booke til egne arrangementer.

Om scenene »

Program

30. september

Høstens Nattklubb! BOOM!!

Lurer på hva dere skal gjøre når det blir mørkere og uteserveringene stenger...? Vi har en idé!
Her er nattklubb hele høsten, samt andre events. Sjekk ut facebooksiden vår for info om datoer og mer!

Gratis
Facebook
30. november
Told

TOLD

Told spiller ny konsert på Hvaskjer fredag 30. november! Det blir nye låter, mer trøkk og enda bedre stemning!

17. desember

Tørnquiz!

Går fra september ut 17 desember - Skynd deg å ta plass!
Einar Tørnquist leder en quiz for deg som veit absolutt alt, for deg som veit en del, og for deg som veit bittelitt om populærmusikk fra 60-tallet og frem til nå.

Gratis
Facebook